ISMERJ MEG MINKET!

onas_zinger

Tudtad, hogy a KFC-nek már több, mint 16 000 étterme van, szerte a világon?

Száznál is több országban vagyunk jelen, naponta vendégek millióit szolgáljuk ki. Ma már nehéz elhinni, hogy amikor 1930-ban Harland Sanders megnyitotta kis éttermét, csak a különleges csirke receptje és a sikerbe vetett hite volt.
Kezdettől fogva hű volt az elvéhez, és feltétel nélkül követte azt:
Teljes odaadással, és legjobb tudásod szerint tedd, amibe belevágtál.
Sok év eltelt azóta, de a KFC hitvallása nem változott.
Hiszünk abban, hogy ez az alapelv tette sikeressé a KFC-t, ezért választják olyan sokan az éttermeinket – bíznak bennünk és jól érzik magukat nálunk.

A KFC ételek a legjobb hozzávalókból készülnek

A KFC különlegességeit mindig helyben, közvetlenül felszolgálás előtt,
kézzel készítik el a szakácsaink – erről biztosíthatunk,
bármelyik éttermünket látogatod is meg.
A frissen készült étel a legfinomabb!

kurczaki

CSIRKEHÚS

PARTNERÜNK HETI 2 -3 ALKALOMMAL SZÁLLÍT FRISS CSIRKÉT.
KÉZZEL PANÍROZZUK, KÖZVETLENÜL A FELSZOLGÁLÁS ELŐTT.
NEM HASZNÁLUNK DARÁLT, MAJD FORMÁRA PRÉSELT HÚST.

warzywa

ZÖLDSÉGEK

KIZÁRÓLAG HAZAI PARTNERÜNKTŐL VÁSÁROLJUK.
HETI 2 -3 ALKALOMMAL ÉRKEZIK HOZZÁNK FRISS ZÖLDSÉG,
GONDOSAN KIVÁLASZTOTT, ELLENŐRZŐTT FORRÁSBÓL.

wypieki

SÜTEMÉNY

KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL,
HELYBEN SÜTJÜK,
TARTÓSÍTÓSZEREK NÉLKÜL.

A KFC ÉTELEIT KIVÉTELESEN MAGAS
ELVÁRÁSOK SZERINT KÉSZÍTJÜK EL

hungary

A HAZAI A LEGJOBB

Hazai partnerekkel dolgozunk együtt, amikor csak tehetjük. A KFC vendégeinek a lehető legjobb ételeket szeretnénk felszolgálni, így minden partnerünknek szigorú szabványoknak kell megfelelnie.

zestaw

ELSŐ A FRISSESSÉG

Hiszünk abban, hogy ez az alapelv tette sikeressé a KFC-t, ezért választjátok sokan az éttermeinket – bíztok bennünk és jól érzitek magatokat nálunk.

plate

KÖZVETLENÜL FELSZOLGÁLÁS ELŐTT KÉSZÍTJÜK EL

Minden nap magunk készítjük el a csirkehúst: panírozzuk, sütjük és grillezzük azt. Mindent az első lépésről kezdve mi végzünk el – ezért kivételes a KFC íz.