BONTSD KI SZÁRNYAIDAT!

Csatlakozz egy dinamikusan növekvő márkához alábbi pozícióinkba:

Műszakvezető:

  • Műszakvezetés, dolgozói csapat irányítása, motiválása a műszak során
  • Vendégélmény biztosítása
  • Leltározás, árurendelés
  • Gépek karbantartása, az étterem tisztán tartása
  • Felelősségi területtől függően a karbantartási vagy alapanyag költségek tervezése
  • Barátságos munkakörnyezet kialakítása és fenntartása
  • Napi feladatok ellátása, problémamegoldás

 

Étteremvezető-helyettes:

  • Az étterem céljainak elérésre érdekében a csapat építése és folyamatos motiválása
  • Humán-erőforrás költségek kezelése: elemzés és tervezés
  • Felelős a saját csapata toborzásáért és kiválasztásáért
  • A csapat időbeosztásnak elkészítése
  • Minőségi termékek és szolgáltatása biztosítása
  • 100%-os Vendégelégedettség elérése és fenntartása

 

Étteremvezető:

  • Az üzlet önálló vezetése és felelősségvállalás a pénzügyi eredményekért
  • Az étterem forgalmának és bevételének növelése
  • Pénzügyi elemzések, kimutatások és riportok készítése
  • Minőségi termékek és szolgáltatás biztosítása által 100%-os vendégelégedettség elérése és fenntartása
  • A menedzseri és dolgozói csapat vezetése, fejlesztése és motiválása a KFC céljainak elérése érdekében az AmRest kultúrájának megfelelően
*Válassz várost:
*Válassz éttermet:
*Melyik pozícióra jelentkezel:
Önéletrajz csatolása DOC/PDF/ZIP:
*Szükséges kitölteni